Viruskiller
viruskiller
VIRUSKILLER este certificata in prezent ca cea mai revolutionara tehnologie pentru prevenirea și controlul infecțiilor aeropurtate din lume, fiind recunoscut ca prima tehnologie de sterilizare a aerului capabila sa distruga incarcatura virala in proportie de 99.9999% la o singura trecere a fluxului de aer prin echipament. Aceasta caracteristica unica este atestata de numeroase certificate obtinute de producator in urma testarilor multiple ale echipamentelor, in diverse laboratoare independente.
Bazele tehnologiei VirusKiller au fost puse de INBair- Radic8, initial, o mica companie sud-coreeana, specializata in productia de echipament medical avand la baza studii de biotehnologie, microbiologie, si hidromecanica, spre sfarsitul epidemiei de SARS Cov din 2002-2004.
In urma rezultatelor testelor de laborator a tehnologiei propuse de Radic8, solutia este premiata de guvernul metropolitan din Seoul pentru inovatii in NANO si BIO tehnologii pentru asigurarea calitatii aerului, compania primind distinctia de marca “HI-Seoul Company”. Brevetul pentru Viruskiller este protejat de Oficiul Coreean de Proprietate Intelectuală.
Tehnologia Viruskiller a fost dezvoltata de un consorțiu format din mai multe centre de cercetare și dezvoltare precum Universitatea Sungkyunkwan (microbiologie și chimie), Universitatea Aviație Hankuk (hidrodinamică), Colegiul de tehnologie Ansan (inginerie mecanică) și alte 2 agentii guvernamentale. Radic8 detine aproximativ 50 de brevete pentru dezvoltarea de tehnologii originale pentru asigurarea calității aerului interior, majoritatea inglobate in VirusKiller, Viruskiller O2, OxigenBAR – un generator de oxygen si OZwind – un uscator de corp de uz medical.
“Intalnim foarte des, in declaratiile producatorilor de purificatoare de aer, eficiente de filtrare sau, in cazul virusurilor, rate de distrugere de 99.99%, fara sa se mentioneze nicaieri metodele de testare. In cazul agentilor patogeni si mai ales a virusurilor, consideram ca singurul mod in care poti declara o rata de distrugere corecta, este sa iti testezi echipamentul la o singura trecere a aerului prin el. Atat de simplu, dar nu asa de usor de realizat. Daca nu esti capabil sa distrugi virusul la o singura trecere prin echipamentul tau, inseamna ca ceea ce faci este sa ajuti la propagarea acestuia prin aer si sa cresti potentialul de contaminare! Este o chestiune de viata si de moarte!
Obiectivul cercetarii noastre este legat de sectorul medical de ultimă generație, unde nu există loc de marketing înșelător. Ne susținem declarațiile cu rezultate ale testelor realizate de institutii acreditate. Am efectuat mai multe teste pe gama noastră de produse decât au efectuat vreodata orice alt produs concurent. Piața are nevoie de mai mult de o cutie cu ventilator și filtre. Are nevoie de tehnologie de ultimă oră. Tehnologia noastră a fost testată științific împotriva coronavirusului, virusului gripal, adenovirusului și poliovirusului. Rezultatele arată o rată de ucidere de 99,9999% într-un singura trecere a aerului prin echipament.” – declara Kenn Lee, CEO si fondator al grupului INBair- Radic8.
 
Echipamentele sunt instalate in peste 80% din unitatile spitalicesti din Coreea de sud, capacitatea de productie fiind efectiv depasita in aceasta perioada, datorita cererilor foarte mari din intreaga lume.

West Air Grup este importatorul autorizat pentru Viruskiller in Romania. 
Suntem bucurosi ca am reusit sa identificam acest echipament de exceptie, motiv pentru care i-am dedicat un website dedicat.
Mai multe detalii puteti gasi aici:
www.viruskiller.ro