Evenimente

... " (R) evolution - o noua diva se lanseaza in Romania

Cu ocazia targului international Romhotel din 2005, a avut loc in sala Mihail Sadoveanu lansarea oficiala a unui produs care a revolutionat industria conditionatoarelor de aer - Diva, primul conditionator de aer complet digital si fara unitate exterioara. Evenimentul a fost organizat de WEST AIR - liderul de piata in domeniul purificatoarelor de aer in Romania, care, incepand cu acest an ataca si segmentul ocupat de conditionatoarele de aer.

Spectacolul oferit cu ocazia lansarii a fost unul inedit, Diva fiind interpretata de Dana Stroe, actrita la Teatrul Alexandru Davilla din Pitesti, alaturi de dansatori profesionisti ai Academiei de Baille. Moment super reusit si foarte mult apreciat de public a fost cel legat de prezentarea echipamentului care, pe tot parcursul intalnirii a fost asezat pe un podium din plexiglas si acoperit de o matase alba. Intr-un spectacol de sunet si lumina echipamentul a fost descoperit in mod spectaculos, intr-un final muzical apoteotic.

Publicul a fost delectat dupa acest moment de un concert sustinut de Big Band-ul maestrului Marin Petrache Pechea, si de invitatii acestuia - Aura Urziceanu si celebrul saxofonist Flavius Teodosiu care au ridicat sala in picioare.

La lansare au fost prezente personalitati ale vietii politice, administrative si culturale, reprezentanti ai agentiilor de presa si mass media, reprezentanti ai institutiilor tehnice si de specialitate precum si colaboratori ai companiei organizatoare.

Cu ocazia evenimentului a fost organizata si o tombola care a avut ca obiect chiar revolutionara DIVA, castigatorul tombolei fiind chiar maestrul Pechea.WEST AIR GRUP a mai oferit si un echipament pentru dezumidificare si tratare a aerului, castigatorul fiind d-l Dumitrascu Stefan, de la AXA Construct din Bucuresti.

Cocktailul de dupa spectacol a fost unul de neuitat, fiind realizat de Radu Cezar- maestrul in arta culinara, castigatorul premiului I, "polonicul de aur" la Salonul de gastronomie de la Praga.

Este limpede ca am avut sansa sa fim martorii unui eveniment de exceptie, care va fi trecut in lungul sir de succese ale companiei ca unul de referinta. Felicitari West Air ! " articol extras din FOOD& BAR

Cateva imagini de la eveniment...

Seminarul distribuitorilor BREEZAIR din Estul Europei

Breezair - o noua conceptie de racire a aerului, exclusiv prin WEST AIR

Rin Grand Hotel - 11 aprilie 2008

WEST AIR a adus in atentia publicului in 2008 o alta noutate in domeniul HVAC. De data aceasta este vorba de un echipament de racire a aerului complet ecologic, destinat in special racirii aerului in spatii industriale. Producatorul acestui echipament este Seeley International din Australia, recunoscut la nivel mondial drept cel mai apreciat revolutionar furnizor al acestui concept de racire. Marca echipamentelor produse in Australia este BREEZAIR. Fiind un sistem utilizat cu succes de ani de zile in intreaga lume, consideram aceste echipamente ca fiind o alternativa redutabila la sistemele clasice de aer conditionat, ele adaptandu-se la spatii extrem de diversificate ca destinatie, incepand cu restaurante sau cluburi de mari dimensiuni, bucatarii, spatii de depozitare si nu in ultimul rand, hale industriale si spatii de productie. Avantajele acestor sisteme sunt multiple, de la cele tehnice si financiare si pana la cele legate de sanatate, sistemele fiind complet ecologice, in conditiile in care nu folosesc freonul ca agent de racire, ci apa. In spatiile industriale, unde un sistem de climatizare ar presupune costuri de achizitie si de exploatare uriase, acest sistem este absolut remarcabil datorita in primul rand avantajelor legate de costurile de achizitie si de functionare mai mici cu 50% si respectiv 80% fata de aerul conditionat traditional !

Interesul fata de aceste echipamente cu ocazia participarii noastre la targul Romtherm 2008 s-a manifestat atat din partea companiilor ce activeaza in domeniul ventilatiei si climatizarii, cat si din partea potentialilor beneficiari ai unor astfel de sisteme. Ca urmare a numeroaselor solicitari primite, WEST AIR a organizat la inceputul lunii mai un seminar de specialitate la Rin Grand Hotel din Bucuresti, la care au participat peste 50 de reprezentanti ai firmelor de ventilatie si climatizare din mai multe orase ale tarii, specialisti independenti dar si distribuitori ai acestui sistem din alte tari europene.

Seminarul a fost un succes remarcabil. Sistemul de racire evaporativa a fost excelent apreciat de cei prezenti iar in perioada imediat urmatoare seminarului, cererile de oferta au aratat impactul acestei alternative de racire in fata viitorilor beneficiari.

Cateva imagini de la eveniment...

FOOD SERVICE INDUSTRY SERVICE FORUM

Bucuresti, Athenee Palace Hilton – 9 Mai 2007

Food service industry service este primul eveniment dedicat in exclusivitate acestei industrii. Evenimentul organizat de Food&Bar Magazine a atras peste 100 de participanti de renume din domeniul food service-ului local.

"Evenimentul adresat managerilor de locatii din Bucuresti si din tara, dar si furnizorilor care deservesc aceasta piata, a punctat domenii de interes din sectorul HoReCa. Food Service Industry Forum a fost o ocazie excelenta pentru reunirea celor mai reprezentativi operatori din industrie, care si-au impartasit experienta si au dezbatut cele mai fierbinti probleme cu care se confrunta" Food&Bar Magazine, nr. 25/mai 2007.

Ca urmare a colaborarii de lunga durata cu Food&Bar Magazine, WEST AIR a participat la acest forum in calitate de partener si sponsor al evenimentului.

In cadrul discutiilor de profil, Directorul General al West Air, Dl. Sorin Lumina a subliniat inca odata oportunitatea utilizarii purificatoarelor de aer ca solutie rapida si eficienta de eliminare a fumului de tigara din baruri si restaurante aducand in acest sens argumente de ordin tehnic si economic extrem de convingatoare. A avut loc o discutie interactiva, iar in urma intrebarilor primite din public, Sorin Lumina a mentionat ca WEST AIR intentioneaza sa infiinteze pana in toamna lui 2007 un departament specializat in realizarea de sisteme de ventilatie pentru bucatariile restaurantelor. Decizia in acest sens a fost luata in urma multiplelor solicitari primite si in conditiile in care piata de profil sufera de inexistenta unor solutii tehnice corespunzatoare pentru un domeniu care trebuie tratat cu totul altfel decat ventilatia clasica.

Cateva imagini de la eveniment ...

PREMIILE FOOD and BAR 2008

Bucuresti, Hotel Marriott - Grand Ballroom, 30.10.2008

In 2008 Food & Bar Magazine a premiat cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering si delivery din Romania, in cadrul primei Gale a Premiilor Food & Bar. Evenimentul a reunit peste 160 de reprezentanti ai industriei Horeca - manageri sau patroni de locatii, furnizori, ziaristi si cunoscatori.

Cu ocazia acestui eveniment, WEST AIR s-a numarat printre sponsorii galei iar Dl. Sorin Lumina - Directorul General al companiei, s-a bucurat de placerea de a anunta castigatorii premiilor de la categoria "cel mai bun restaurant".

Cu acest prilej, WEST AIR a fost organizatorul tombolei pentru campania sa din acea perioada, "X-TERMINATORUL fumului de tigara", premiul fiind un performant purificator de aer pentru birou.

Cateva imagini de la eveniment...