Cine suntem

Ne-am propus inca de la inceputul activitatii sa ne adresam clientilor indreptati catre solutii inteligente si optimizate. Motivatia noastra a fost sustinuta de o piata care se afla in plin proces de maturizare, fiind din ce in ce mai evidenta tendinta beneficiarilor de a achizitiona sisteme functionale in locul "gaselnitelor", ieftine dar lipsite de eficient. Ne-am construit in timp notorietatea livrand pietei din Romania solutii tehnice eficiente si de calitate in domeniul tratarii aerului. Avand avantajul de a fi unici importatori pentru o serie de echipamente, avem in mod implicit posibilitatea de a oferi calitatea la un pret accesibil. Ne caracterizeaza spiritul inovativ, motiv pentru care am fost in fiecare an de existenta promotorii unor produse si solutii absolut noi in Romania. In 2003 am fost primii care am promovat sistemele profesionale de eliminare a fumului de tigara pe principiu electrostatic (purificatoarele de aer), dotate cu senzor de poluare. In privinta lor, am reusit sa le implementam intensiv pe piata HORECA prin intermediul publicatiilor de profil; astfel, purificatoarele de aer, dovedindu-si eficienta, si-au capatat renumele binemeritat de "mancatoare de fum".

In 2005 am vorbit pentru prima oara in Romania despre echipamente de conditionare a aerului, fara unitate exterioara. Pentru produsul Diva, am primit "Diploma de excelenta" si medalie pentru cea mai buna prezentare de produs in cadrul ROMHOTEL.

In vara anului 2006, am fost primii care am introdus conceptul de "racire a aerului exterior". Ideea a fost atat de noua si surprinzatoare incat massmedia a reactionat imediat, aparand stirea pe situri de comunicate de presa iar televiziunile au realizat reportaje pe terasele restaurantelor si cafenelelor racite de noi.

Tot in 2006 am facut "revolutie" in arta incalzirii, aducand in atentia specialistilor si a utilizatorilor finali o solutie de incalzire complet ecologica: semineele cu peleti din rumegus de lemn, combustibil nou ce raspunde noilor cerinte de utilizare a energiei "curate" si regenerative.

In 2008 am devenit reprezentanti unici in Romania pentru BREEZAIR, sistemele ecologice de racire a aerului, folosit in ventilatia si climatizarea spatiilor industriale. Am fost organizatorii primului seminar european de specialitate pe aceasta tema, desfasurat la inceputul lunii mai 2008 la Rin Grand Hotel in Bucuresti, la care au participat 16 specialisti de la firme din Europa si 32 de specialisti romani din toata tara. Aplicatiile realizate cu aceste echipamente s-au dovedit a fi alte sucese remarcabile. Este minunat sa poti oferi o solutie tehnica inovativa de racire a aerului, cu costuri mici si eficienta mare, mai ales acolo unde metodele traditionale nu sunt o optiune.

In 2009 am completat gama de produse pentru eliminarea fumului de tigara si purificare a aerului prin cabinele de fumat Smoke 'n Go de la producatorul olandez Euromate. De la acelasi producator am adus ca noutate destinata aplicatiilor din zona HORECA, sistemele de eliminare a grasimilor, fumului si mirosurilor din bucatariile profesionale.

Speram sa nu apreciati cele expuse mai sus ca fiind lipsite de modestie, insa e firesc sa fim mandri de ceea ce am realizat pana acum. Un portofoliu de clienti cu peste 1500 de locatii din toata tara, unde am aplicat solutiile noastre, credem ca este un argument suficient care sa sprijine seriozitatea si profesionalismul cu care am tratat fiecare aplicatie in parte.